hvem er jeg?

Om Bente

Om Bente: Jeg er dybt passioneret af at inspirere, støtte og rådgive mennesker til at åbne op for egen unikke personlighed og skabe den ønskede personlige virkelighed hvor drømme på alle områder realiseres. Det er min dybeste overbevisning at menneskets naturtilstand er glæde og overflod på alle planer. Opgaven er at vågne op og finde styrken i vores sande jeg – være i balance og udfolde vores unikke potentiale af storhed, helhed og fuldkommenhed.

Jeg bruger min erfaring, indsigter, veldokumenteret psykologisk og terapeutisk viden med effektive gennemtestede metoder samt en klar intuition til at guide mine kunder igennem en transformation til resultater der ligger langt ud over hvad de i deres fantasi havde turdet drømme om.

Jeg har flere gange været der hvor det var svært at se en løsning fordi alt synes sandet til og uoverskueligt. Egne svære som gode oplevelser og erfaringer – private og jobmæssige, har lært mig vigtigheden af at være bevidst accepterende i eget vilkår så frygt og bekymring ikke blokerer for vækst og udvikling. 

Jeg tror på at livet er en lang udviklingsrejse og der er en mening med de oplevelser vi møder undervejs på livsrejsen – alt sammen en mulighed for at vi igennem bevidsthedstræning kan komme tættere på vores indre sande jeg.

Bente Tranekær

Om Bente

Jeg vægter højt at have størst mulig balance og sammenhæng imellem sind, krop og sjæl samt navigere bevidst og helt i mit liv. Jeg er fysisk aktiv og får god energi af at være i naturen, – på vandreture i skov og i bjerge, cykling og kajak.

Det betyder meget for mig at jeg `går min egen tale og mit produkt` i dét jeg tilbyder mine kunder og jeg er bevidst om, at jeg selv er i konstant personlig udvikling. 

På min livsudviklingsrejse har jeg til nu haft mange bevidsthedsoplevelser. Særlig oplevelserne i 2015, 2016, 2017 hvor jeg trekkede til toppene på bjergene Kilimanjaro, Toubkal og Mount Everest Base Camp har stor betydning for mig.

Jeg udfordrede min fysiske og mentale komfortzone og jeg erfarede miraklet i at fuld fokus i nuet gør drømme virkelige. At min resonans er baseret på min krops vibrationer. Ved at rette min bevidsthed indad og bruge min energi til opretholdelse af harmoni imellem sind, krop og sjæl – væk fra frygten for hvad der kunne ske i de tyndere luftlag gav mig uanede kræfter til at nå alle tre toppe uden medicin mod højdesyge.

Bjergbestigning `Jo højere op mod toppen med bevægelse i tillid, jo dybere ind i sjælen´.

Når vi slipper tvivl og frygt og bevæger os med tillid og accept frem i livet, så åbner universet sig og gør vore drømme mulige.

Vi skaber selv vores liv.

Jeg etablerede mit firma i 2005  og har siden da gennemført mere end 12.000 individuelle sessioner i personlig lederskabsudvikling.

Jeg løser konsulentopgaver for private og offentlige virksomheder indenfor ledelse, teams og personlig udvikling. 

Jeg tilbyder private kunder individuel spirituel coaching og samtaleterapi  samt workshop ud fra forskellige emner og temaer.

Mit speciale er at gøre komplekse ting enkle og som giver en direkte oplevelse af udvikling samt opnåelse af ønskede resultater. 

Det er naturligt for mig at jeg løser opgaven med mine kunder autentisk og ordentligt i øjenhøjde.

Mit stærkeste kort er at jeg via en klar intuition sammenholdt med en bred og alsidig uddannelse indenfor HR, Ledelse, Økonomi, Personalejura, Psykologi, Eksistentiel terapi og Gestalt Terapi, Assertiv kommunikation, Kropsterapi, Spirituel Mentor og Kanalisering kan vejlede og guide mine kunder til at finde modet og tage det spadestik dybere der forudsættes for udvikling og realisering af vedvarende resultater.

Den succes mine kunder oplever igennem transformation er også min succes og i fællesskab skaber vi forandring til en bedre verden i flow

 

Kærlig hilsen

Bente Tranekær